Te is szavazz kedvenc zenekarodra a Budafoki Pincejáraton!

posted in: Hírek | 0

Július 1-én kiderül ki léphet fel a szeptemberi Budafoki Pezsgő-és Borfesztiválon!

Hogyan jussunk el minden tehetségkutatós fellépőhöz július 1-én, szombaton?

 

Induljunk el már reggel 10 órakor a Stadionok Volán pályaudvarról vagy a többi belvárosi megállóból (menetrend itt: http://pincejarat.hu/menetrend/)

Kezdjünk a Törleynél, ahol egy kedvezményes belépőjeggyel megnézhetjük a kiállítótermet, megismerhetjük a pezsgőkészítés titkait, majd a szabadtéri színpadnál üldögélve és elkortyolva a belépőjeggyel kapott pezsgőt meghallgathatjuk a fellépőket: Ruby Harlem, Catsby, HolyChicks.

 

 

Ha mindenkire kíváncsiak vagyunk, akkor a 12:38-as járattal érdemes továbbindulni, és a Városház térnél leszállva besétálni a Magdolna Borklubba. Itt is kiváló zenekarok játszanak a kerthelység teraszán: Antal Gábor Trió, Gabó Acoustique, Kovács Balázs. Közben természetesen ne hagyjuk ki a borkóstolókat és a finom harapnivalókat sem!

 

Ezután a Katona Borházat érdemes megcéloznunk, ott 15:50-kor folytatódnak a koncertek. Ehhez a legjobb a Városháztéren a 15:48-as buszt választanunk, amivel 3 megálló után a Borkatakomba étteremnél leszállva felsétálhatunk a Katona Borházhoz. A pincelátogatást és a borkóstolót itt is kedvezményes áron kínálják a menetjeggyel érkezőknek. A színpadon pedig a Leonardo Pickup Trio, a Boys From The Cellar és a Drywing játszik.

 

A Katona Borháztól vissza kell sétálnunk a Nagytétényi útra a Borkatakombához, és a 17:58-as busszal továbbmenni, majd leszállni a Záborszky Pincénél (ennél a megállónál már hivatalosan nem lesz buszmegálló, de ha jelezzük a buszon dolgozó hostessnek, hogy a Záborszkynál akarunk leszállni, ő segíteni fog ezt megoldani). A Záborszky Borvárosban ki ne hagyjuk a csodálatos látnivalókat, hisz lenyűgöző pincevilágba és föld alatti városba csöppenünk, amikor ideérkezünk. A színpadon a Hello Pisti!, a The Long Way és az Amberjack méri össze tudását.

 

És még nincs vége! A 19:50-kor érkező járattal átutazhatunk a Borköltők Társasága étterembe (érdemes asztalt foglalni előre).  Nagyon jó konyha, gyönyörű helyszín és történelmi pince kerttel is várja azokat, akik  a 22raplife és a The Keplers koncertjére jönnek. Ha a Pincejárattal akarunk hazamenni, akkor érdemes figyelni az időre, mert az utolsó busz 21:05-kor elindul vissza a belvárosba.

 

Figyelem! Minden fellépő 20 percet kap a bemutatkozásra.

A teljes szombati programkínálatot megnézhetitek itt: http://pincejarat.hu/programok/

 

Szavazni a http://budafokiborfesztival.hu oldalon lehet online július 1, 11 óra és július 2 éjfél között, valamint nyomtatott szavazólapokon a helyszíneken.

 

A közönségdíjasok fellépési lehetőséget kapnak az őszi Pincejáraton.

 

A kedvezményekre Budafok-Tétény lakosai is jogosultak, lakcímkártyájuk felmutatásával.

 

 

Jó barangolást, jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Írd meg a véleményed!