Magdolna Borklub

A Magdolna Borházban több mint 150 fajta magyar bor várja a látogatókat, köztük több, kereskedelmi forgalomban máshol nem kapható tétellel. A termékeket több rendezvény, például Gourmet Esték és borkóstolók népszerűsítik.

Meghirdetett nyílt borkóstolóinkat kissé rendhagyó módon, elsősorban vaktesztek formájában szervezzük. A kóstolóban szereplő borok kilétére csak a program végén derül fény. Az ajánlatban a kóstoló jellegétől függően közöljük az esemény témáját (pl. hazai furmintok, „Nem minden aszú, ami tokaji”, kézműves borok 2010 stb.), a kóstolandó tételek számát és a játékszabályokat. A kóstolást minden esetben borász vagy sommelier vezeti és bőséges borkorcsolya kíséri.

A Magdolna Borklub és Rendezvényház lakáséttermi vacsoraestjein 10-12 vendéget tud fogadni. A 3-5 fogásos menüket olyan ételekből állítottuk össze, amik az elmúlt 20 év alatt Európa különböző országaiban a kedvenceink lettek. Szervezünk tematikus, regionális esteket (Tavaszi trió: spárga-eper-rebarbara, Balkáni ízek, Monarchia konyhája stb.) és összeállítunk ünnepekhez kötődő, szezonális ajánlatokat (Szt. György napi báránymenü, Adventi brunch, Grillparty stb.). Aktuális programjainkat itt találja.
Alapanyagainkat kizárólag hazai kistermelőktől szerezzük be. A húsfélék pest-megyei tanyákról, a zöldségfélék hazai kistermelőktől, a pékárú a szomszéd pékségből származik. Friss fűszereink nagy része a kertünkben terem. Az ételsorhoz illő borokat Kovács Antal, háromszoros sommelier bajnok választja ki kizárólag kézműves borászatok kínálataiból.