Olasz nap a Klauzál Művelődési Központban

Intézményünk programkínálatában minden korosztály talál kedvére valót. A legkisebbeket családi hétvégék színházi előadásaira, koncertjeire várjuk, a nagyobbaknak óvodás és iskolás színházi bérleti sorokat kínálunk, felnőtt közönségünk a Klauzál Bérlet színvonalas színházi előadásaira, komoly- és könnyűzenei koncertekre, pódium előadásokra válthat belépőt, a szépkorúakat zenés táncestekre, ismeretterjesztő előadásokra invitáljuk.

Tanfolyami kínálatunkban is bizonyára talál kedvére valót, mozgásos, táncos, egészségmegőrző foglalkozásaink mellett számítástechnikai képzést, nyelvi és zenei órákat is kínálunk. Oktatóink magasan képzett, gyakorlott szakemberek.Civil szervezeteknek, kluboknak, köröknek is helyet biztosít Intézményünk, ezek minden esetben nyitottak, mindenki számára lehetőséget kínálnak a csatlakozásra.

Tagintézményeink a Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központ és Helytörténeti Kiállítótér elsősorban Nagytétény lakosságának kínálnak kulturális és helytörténeti programokat, a Barlanglakás Emlékmúzeum egyedi hangulatú kiállítása kisebbek és nagyobbak számára egyaránt érdekes lehet, a Balatonakaliban található üdülő a nyári kikapcsolódást, kerületi iskolás csoportok táborozását hivatott kiszolgálni.

A felsorolt programkínálat, a folyamatos magas színvonal fenntartásának záloga felkészült szakmai gárdánk munkája. Kollégáimmal a XXII. kerület és tágabb környezete, a dél-budai régió kulturális életének színesítésén dolgozunk! Célunk az értékek felkutatása, átadása és megőrzése.

Tartson velünk! Találkozzunk minél többször! Szeretettel várjuk a Klauzál Ház programjaira Önt, családját és ismerőseit!