Október hetedikén megnyitja kapuit a Garamvári pezsgők otthona

posted in: Hírek | 0
A Budafoki PIncejárat következő dátuma 2017 október 7, amikor megcsodálhatjuk a Garamvári Szőlőbirtok pincerendszerét és pezsgőkészletét is.

A budafoki pincerendszer önmagában is különlegességnek számító látnivaló. Ennek egyik fontos állomása, a Sörház utcában, a a XIX.század legrégibb és egyik leghíresebb magyar pezsgőpincészete. Az 5000 m2 es pince rendszer a Garamvári pezsgők otthona, ahol traditionális technológiával születnek és a pince csendjében érlelődik már 20 éve a GARAMVÁRI pezsgők különleges tételei. Ezt a pincerendszert tekinthetik meg a látogatók kiegészítve egy buborékos kóstolóval!A belépőben igény szerint eldöntheti a látogató, hogy 1 pohár gyöngyöző bort kér, ami pincejárat buszjeggyel 1200Ft helyett 800Ftért, 1 pohár trad. pezsgőt 1500 Ft helyett 1200 Ftért, vagy akár olyan jegyet kér, amiben a végén egy palack 0,75 l pezsgőt is választhat 4000 Ft helyett 3500 Ft-ért.

Ha valaki nem tud részt venni az októberi Pincejáraton, akkor a novemberi járat alkalmával is ellátogathat a Garamvári Bortokra, aznap is nyitott kapukkal vár mindenkit az intézmény.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük