Légy Te is részese Budafok-Tétény arculattervezésének!

posted in: Hírek | 0

Egy jó ötlet most sokat ér! A kerület önkormányzata pályázatot hirdet olyan ötletekre, amelyek azt hirdetik, hogy Budafok-Tétény Budapest Bornegyede.

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata a YouInHerit EU-s projekt keretein belül ötletpályázatot hirdet azzal a céllal, hogy felvirágoztassa a helyi turizmust.

Európában egyedülálló pincerendszer várja a látogatókat Budafokon 2018 márciusától minden hónap első szombatján, gazdag kulturális programkínálattal, gasztronómiai élményekkel, amely egyben tökéletes randihelyszín is minden korosztály számára.

A pályázatra 18-35 év közötti fiatalok ötleteit várják, melyek egy marketingstratégia, brandépítés alapjai lehetnek. A javaslatok Budapest Bornegyedeként tegyék ismertté Budafok-Tétényt a külföldi és a belföldi turisták számára, népszerűsítve a bor- és pezsgőkultúrát és az ehhez kapcsolódó szakmákat.

Az ötleteket az előírt feltételeknek megfelelően, egyénileg vagy csapatban 2018. augusztus 20-ig elektronikus úton lehet benyújtani a varosmarketingpalyazat@bp22.hu címen. Szakmai zsűri választja ki a legígéretesebb öt pályázót, akik személyesen is bemutathatják ötletüket.

A legjobbak díjai:

Az 1. helyezett nyereménye:
300.000.- Ft és a Magyar Turisztikai Ügynökség által felajánlott, négyféle borból álló csomag

A 2. helyezett nyereménye:
200.000.- Ft és a Magyar Turisztikai Ügynökség által felajánlott, négyféle borból álló csomag

A 3. helyezett nyereménye:
100.000.- Ft és a Magyar Turisztikai Ügynökség által felajánlott, négyféle borból álló csomag

Különdíj: hat palack borból álló válogatás a Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola boraiból

Az eredményhirdetés augusztus végén lesz.

A pályázat kiírását itt találod >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük