Gazdaságunk a Soós István Borászati Szakképző Iskola része, amely a régi térképek szerint az Ó-hegy Udvari (Holfhut) dűlőben terül el. Napjainkra a környék  tangi_06teljesen beépült, s ma már csak a közel négy hektáros szőlőterület emlékeztet az egykor oly híres budai borvidékre. Az enyhén déli lejtésű, lösztalajú és páratlan mikroklímájú terület biztosítja a jó minőségű alapanyagot az iskola tangazdasága számára. A korszerűen felszerelt oktatóbázisnak köszönhetően a borkészítés folyamata végig követhető a szőlőtermesztésen, szőlőfeldolgozáson és a különböző borkezelési technológiákon keresztül egészen az értékesítésig.

Az elmúlt években végrehajtott műszaki fejlesztéseknek köszönhetően borainkat egyre jobb minőségben tudjuk készíteni. Ezt bizonyítják a borversenyeken elért eredményeink is. 2005. évtől a Fővárosi Önkormányzat engedélyével palackozzuk az egyedi termőhelyre utaló “Főváros Bora” elnevezésű palackos borcsaládot, mely 3 fajta bortípust takar.

A palackos borokat Gazdaságunkban és a szerződéses éttermekben, bortékákban lehet megvásárolni. Folyóbor értékesítés is működik nálunk, száraz fehér fajtákat lehet vásárolni.