Zenei tehetségek a júliusi Pincejárat napon

posted in: Hírek | 1

Indul a Budafoki Pincejárat Zenei Tehetségkutó Verseny, július 1.-én, a 3. Budafoki PIncejárat napján.

Aznap több helyszín is színpadot biztosít majd a fellépőknek, köztük a Borváros, a Törley, a Katona Borház, és a Borköltők is! A fellépők közt olyan zenekarok is lesznek, akik már több fórumon is bizonyították tehetségüket. Ott lesznek többek közt:

 

 • Az Antal Gábor trió. Ez a jazz trió saját szerzeményeit játssza egyedi hangzásvilágban.
 • A Leonardi Pickup Trio. Ők ma már többnyire négy tagú trióként zenélnek, és a Rock and Roll stílust részesítik előnyben.
 • A Catsby. A 2016-ban alakult zenekar az 1920-as évek elegáns, életigenlő swing stílusjegyeit ötvözi korunk kedvelt műfajaival. A manapság egyre népszerűbb elektro swing stílus magába foglalja az önfeledt szórakoztatást és a zenei virtuozitás kibontakoztatását. A Catsby zenekar tagjai fiatal, tanult zenészek, akik magával ragadó színpadi jelenlétükkel biztosítják a közönség számára a vidám hangulatot.
 • Az Amberjack. Ők egy rockzenekar, akik élőben szeretnek igazán megszólalni. Elmondásuk szerint aki meg akarja ismerni a zenekart, annak el kell jönnie egy koncertjükre. Nem valósíznű, hogy hamar el fogják felejteni az élményt.
 • A Gabó Acoustique. Ez a páros Jónás Gabriella és Kövér Kristóf akusztikus duójaként az R&B, Soul, Neo-Soul, Nu-Acid-Jazz világát hozza el Neked!
 • A Keplers. Ők is egy diatal, budapesti rock banda, 4 tehetséges zenész taggal (Szekrényes Dániel – ritmusgitár, ének, Péter Tamás – basszusgitár, vokál, Németh Ádám – szólógitár, Szabó Gergő – dob, vokál)
 • Kovács Balázs Őt a 2016-os Q-Faktor Queen Zenei Tehetségkutató Versenyén is lehetett már látni, jellegzetes Cseh Tamásos hangszínnel, akkusztikus gitárral.
 • A Helló Pisti zenekar. Ők nyerték a 2016 évi zenekarok versenyét a Paksi Pop-Rock-Jazz Fesztiválon.A győzelem dupla siker volt, hiszen Varga Lilla, a zenekar énekese akkor a közönségdíjat is kiérdemelte
 • A Long Way zenekar. Az együttes 2013 augusztusában alakult. Saját dalokat ír, melyek szerelmi és világi témájúak egyaránt, pop-rock stílusban.
  Az alapítónk Nikolics Viktória, aki egyben az énekes-gitáros és dalíró is a zenekarban. Takács Gábornak a szintetizátort-, Kovács Marcellnek a basszust-, Gergó Dávidnak pedig a dobhangzást köszönhetik, így válik teljessé zenéjük.
 • HolyChicks. A HolyChicks zenész csajokat takar, akik a színpadok és Budapest utcáinak koptatása során rájöttek mi hiányzik igazán a palettáról. Tudjuk, hogy a rock ’n roll alapvetően férfi terep, de ha valakikre, akkor rájuk igaz Joan Jett mondása: A csajoknak is van tökük, csak kicsit magasabban, ennyi az egész!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Boys From The Cellar. Ők magukat a Rockabilly zenekarok közé sorolják. Budaörsről indultak. A zenekar tagjai: Ferkó- gitár/ének, Marci- nagybőgő/vokál, Ádi- akusztikgitár/szájharmónika, Joszti- dob

 

További zenekarok fellépése is várható, a végleges program a követező napokban körvonalazódik.

Érdemes eljönni július elsején, mindenkit szeretettel várunk!

One Response

Írd meg a véleményed!